WELCOME To AnGeLFiRe Blog ~ Latest News, Hot Topics, Amazing Facts and Online Shoppe ~ LIKE FB FanPage . Follow Us . Exchange Link/Banner @ Kongsi Bananana

Hidangan Terkini

Blogger Sejati Rajin Klik Semua Ni...

28 February 2012

Timeline FB Merimaskan ? JOM REMOVE


Assalammualaikum!

Mesti ramai yang nak sangat tukar kepada old fb kan? Timeline rimas jee -.- betul tak? rimasssssss!! First time guna timeline macam budak baru belajar guna komputer. tak tahu dekat mana friend lists, photos etc. Tension gila time tuh. Tapi bila dah lama tu okay sikit la. Still rimass! lulzz... Bila dah tahu macam mana nak remove timeline memang gila happy! terus try. hoho. so, korang nak try jugak tak? jom lah try! jom jom... korang takkan menyesal. gerenti! kehkeh. 

DOWNLOAD
PILIH BROWSER KORANG (aku guna GoogleChrome. lul)
(VERSION 0.3)

     

Lepas dah siap download, korang tutup browser dan buka balik. Okay tak? Kalau okay jangan lupa diri pulak. Share- sharekan lah dekat kawan korang! Oh! Jangan lupa sharekan kegembiraan korang dekat ruangan komen! Byeeee.... Assalammualaikum....... ^^

NATURAL IS BETTER
(lupa satu ayat tu. hihi. lol)




Credit: GimmeHalf

4 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. ta jadi.. kita je tgok camtu.. org len nampak sama ja.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Sudi-sudilah Komen Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...