WELCOME To AnGeLFiRe Blog ~ Latest News, Hot Topics, Amazing Facts and Online Shoppe ~ LIKE FB FanPage . Follow Us . Exchange Link/Banner @ Kongsi Bananana

Hidangan Terkini

Blogger Sejati Rajin Klik Semua Ni...

01 February 2012

Cinta Muka Buku, Penuh Adegan Peluk & Cium (VIDEO)




Sekarang ni zaman Blogging dan Vlogging semakin hebat
Ramai yang suka blogging dan vloging untuk luahan hati, minda & jiwa.
 EH, betul ke ? Tak kesah la kan. 

Cuma nak bagitahu kat sini apa motif vlog tu kalau hanya tunjuk montaj peluk2 dan kissing2 semata-mata.  Scene dan background dah cantik & romantik. Tajuk video dah best, Kisah Cinta Muka Buku dan Cinta Jarak Jauh Yang Sebenar. Tetapi.....

Korang tengoklah sendiri, komen apa pendapat korang...










Mungkin....Errr...dia tak perlu share video ni kat YouTube kot...
Melainkan dia nak Director Hollywood amik dia berlakon adegan kissing & hugging...
LOL =P

2 comments:

Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Sudi-sudilah Komen Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...