WELCOME To AnGeLFiRe Blog ~ Latest News, Hot Topics, Amazing Facts and Online Shoppe ~ LIKE FB FanPage . Follow Us . Exchange Link/Banner @ Kongsi Bananana

Hidangan Terkini

Blogger Sejati Rajin Klik Semua Ni...

25 January 2012

WoW : 8 Payung Pelik Bin Ajaib (GAMBAR)




ekceli tak la pelik mana pun..eh?tapi memang pelik kot..haha..jarang kita jumpa payung jenis macam nih..eh?memang jarang gila kott..payung yang bakal hampa tengok ni unik seunik-uniknya haaaa..kalau kat Malaysia ada,mungkin payung ni asyik sold out jahhh..sebab apa?sebabnyaaaaa,ia sempoi dan sangat berguna terutamanya kepada wanita..tak caya?jom tengok~~


jangan ingat helmet ja ada full face okey,payung pun ada..haha..sesuai untuk halang mekap daripada cair bagi perempuan dan menghalang rambut cacak-cacak lelaki daripada rosak ditiup angin..hebat!lol


kalau tadi full face,yang ni full body..kahkahkah..sesuai untuk halang air daripada terkena baju,muka,rambut dan segalanya..tak perlu lagi beli baju hujan@raincoat..haha



ADA 6 LAGI PAYUNG...KLIK BACA/SOROK TU !

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Sudi-sudilah Komen Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...