WELCOME To AnGeLFiRe Blog ~ Latest News, Hot Topics, Amazing Facts and Online Shoppe ~ LIKE FB FanPage . Follow Us . Exchange Link/Banner @ Kongsi Bananana

Hidangan Terkini

Blogger Sejati Rajin Klik Semua Ni...

23 January 2012

TerCalon ke World Bloggers And Social Media Awards 2012



Selamat Pagi Bloggers Malaya...

Sekarang ni 1 Malaysia cuti Tahun Baru Cina
Tak kira bangsa, semua pakat nak balik kampung ramai-ramai
Semoga selamat perjalanan dan bergembira bersama keluarga tersayang

Dalam kesejukan pagi ahad ni
kami nak berkongsi tentang satu event BESAR
yang bakal diadakan di PWTC pada16 Februari 2012 iaitu

World Bloggers And Social Media Awards 2012

Banyak sangat ni Awards yang ditawarkan
nak gondol semua kategori ni kena panggil lori tanTan
HeHeHe
takdela, kami gurau je..seloroh je..
blog kami ni mana layak lagi nak join award gempak camni
tunggu la rezeki tahun depan ye


Wah...Exclusive Awards pon ada juga
haaa..tolong la calonkan kami Upcoming Blogger of The Year 2020
jauh lagi nak sampai kategori macam tu
Phewww..jeles nya kami tengok senarai pencalonan
Ada sesiapa bloggers yang dicalonkan tak ?
angkat MacBook tu sikit...Hihihihi


Ha, Apa Dia ??
Tolong Cakap Kuat sikit, Kurang Jelas, Streamyx Ni Hampeh Sikit
Apa???
Worst Blog Of The Year ???!!!

Wah..Wah..Wah..Wah..

Nanti Gua Kasi Gua Punye SENGAAATTTT ! (KL Gangster)
Kakak Besar Sudah Online...Wa ingat Lu Jaga Suami Lu ! (Bini Bini Ku Gangster)

HaHaHaHa
Gurau gurau je okey, kita jumpa la masa Awards tu nanti kalau ada jodoh
selamat bercuti semua
BYE~


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Sudi-sudilah Komen Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...