WELCOME To AnGeLFiRe Blog ~ Latest News, Hot Topics, Amazing Facts and Online Shoppe ~ LIKE FB FanPage . Follow Us . Exchange Link/Banner @ Kongsi Bananana

Hidangan Terkini

Blogger Sejati Rajin Klik Semua Ni...

20 January 2012

Join Segmen 1 : SY NAK ++ FOLLOWERS


Hi..Assalamualaikum
Salam Sejahtera

Di pagi jumaat yg indah, dgn cuaca hujan diluar sana
aku melepak dlm rumah
duduk depan lappy sambil breakfast 
Jeng Jeng Jeng...!!!
aku join satu segmen ni
Saya Nak ++ Followers


Klik Banner kalau nak join ye
kenapa bloggers perlu tambahkan followers reramai?
haaaa...sape tahu ?

ini kerana kita perlu ada readers blog kita
tanpa readers (followers) , entri yg kita buat tu hanya Syiokk sendiri jela kan

ada juga bloggers yg mahu jana income sampingan
yelah, melalui ChurpChurp, Nuffnang, Advertlets, AdSense Penipu dll
kadang2 boleh dpt RM1000++ dlm setahun
okey apa dapat bayar bil internet 
=)

tapi nak cari reader setia memang sukar
sbb tak semua org ada masa nk online tiap2 hari
bukan semua org suka write-up kita

walau apa pon kondusinya, kita jangan give-up blogging
teruskan belajar tips dan tutorial blogging

Kpd mereka yg Join Segmen Adik Aiman ni
Enjoy Blogging and Makes A Lot Of Friends

2 comments:

  1. jalan jalan intai kawan satu segmen. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-followers-by-aiman.html

    ReplyDelete
  2. senyum sini >_<

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-followers-by-aiman.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Sudi-sudilah Komen Lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...